Het All-in Tennis & Padel Academy Team

Het All-in Tennis & Padel team stelt zich graag aan u voor.

 

Bryan Kerkhofs

con mobile dark 06 26 77 10 04
 mailopened16 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Oprichter/eigenaar All-in Tennis & Padel Academy, 29 jaar en woonachtig in Brunssum. Hij is in het bezit van de tennis A-licentie en tennis CIOS B-licentie alsook de padel A-licentie. Hij is een niveau 3/3 speler bij tennis en niveau 4 speler bij padel. Op 4-jarige leeftijd is hij gestart met zijn grootste passie, tennis.

Bryan heeft alle jeugdjaren bij diverse clubs en trainers zich ontwikkeld als speler en persoon. In deze jaren heeft hij mooie prestaties neergezet in zowel Limburg als in nationale jeugdranglijsttoernooien.
Zijn droom is met de All-in Tennis & Padel Academy elke tennisliefhebber goed op maat te dienen en spelers het maximale uit zichzelf te laten halen. Dit op zowel recreatief als prestatief niveau.

Als hoofddoel, om alle diensten kwalitatief goed aan te bieden, zal hij streven naar het samenstellen van een goed team dat het mogelijk maakt goede kwaliteit te garanderen binnen de club(s) waar zij als tennis & padel school werkzaam zijn. Hij wil zijn passie en kennis graag overdragen aan het Limburgse tennis.


Nick Smeijsters

con mobile dark 06 20 72 46 28
 mailopened16 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tennistrainer All-in Tennis & Padel Academy bij TV Voerendaal. Nick is 18 jaar oud en woont in Landgraaf. Hij zit momenteel nog op de middelbare school.

Na zijn HAVO-diploma is hij teruggegaan naar VWO om zijn droom geneeskunde te studeren te kunnen nastreven. Naast school heeft Nick een grote passie voor tennis. Hij beoefent deze prachtige sport al sinds zijn 5e en heeft besloten naast VWO ook de tennisleraaropleiding te volgen.

Hij is in het bezit van de S-licentie. Nick zal voornamelijk lesgeven aan jeugdspelers en daarnaast ook volwassenen.